Σελίδες

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πολιορκία του Αγ. Παντελεήμονα από κατοίκους....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:http://anti-ntp.blogspot.com/2010/12/blog-post_6366.html

Α Ι Σ Χ Ο Σ .......................

Ο Χριστός στις αμερικανικές φυλακές

Ο Αντώνιος δεν έχει ποτέ του μπει σε Ορθόδοξη εκκλησία, ούτε έχει παρευρεθεί “ζωντανά” σε λειτουργία ή σε άλλη ακολουθία, παρά μόνο έχει παρακολουθήσει βιντεοσκοπημένη λειτουργία. Το ίδιο και οι υπόλοιποι Χριστιανοί Ορθόδοξοι κρατούμενοι στην Penitentiary Maximum, μοναχοί, όπως ο Ματθαίος, και οι περισσότεροι λαϊκοί, όπως ο Loukas και ο George. Κι αυτό, επειδή έγιναν Ορθόδοξοι μέσα στη φυλακή, ύστερα από προσωπική αναζήτηση.
Οι Ορθόδοξοι της Penitentiary Maximum Security δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, αφού στη φυλακή αυτή ο προαυλισμός γίνεται ατομικά και οι κρατούμενοι είναι τελείως απομονωμένοι. Έχουν όμως τη δυνατότητα αλληλογραφίας με τον “έξω κόσμο”, με την τήρηση φυσικά συγκεκριμένων προϋποθέσεων και με επίγνωση του γεγονότος ότι το περιεχόμενο των επιστολών ελέγχεται. Οι αδελφοί μας αυτοί γνωρίζουν την Ορθοδοξία πολύ περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς. Ένας άλλος κρατούμενος, ο David, φτιάχνει ωραιότατα μάλλινα κομποσκοίνια και έχει στείλει τέτοια σε πολλούς Ορθόδοξους, σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Οι Ορθόδοξοι της Maximum Security Prison είναι καρπός της Χάρης του Θεού και της ιεραποστολικής δραστηριότητας ενός αξιόλογου ιερέα, του Fr Stephan Powley, που για χρόνια υπηρετούσε εκεί (τώρα είναι εφημέριος σε άλλη φυλακή).

Ο Fr Stephan, πρώην ευαγγελιστής προτεστάντης, χειροτονήθηκε στην Αντιοχειανή Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή των ΗΠΑ (Πατριαρχείο Αντιοχείας) και εδώ και αρκετά χρόνια είναι κληρικός της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής (Οικουμενικό Πατριαρχείο, Ι. Μητρόπολις Ντένβερ)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ.......

Συμμετοχή του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου και του επισκόπου Μπάτσκας Ειρηναίου Μπούλοβιτς σε εβραϊκή γιορτή...
Η παγκοσμιοποίηση σε ολο της το μεγαλείο!


Ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος επισκέφτηκε στο Βελιγράδι (8-12-2010) , την εβραϊκή συναγωγή Sukat salom για την εβραϊκήεορτή Hanuka –εβραϊκή γιορτή ελευθερίας και φωτός

Κατά την τελετή ο Πατριάρχης Ειρηναίος έλαβε ενεργό µέρος ανάβοντας τελετουργικά ένα από τα οχτώ κεριά. Εκτός από τον Πατριάρχη τα κεριά άναψαν ακόμη και : ο Πρόεδρος της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς, ο επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο Μουφτής της Σερβίας Хаџи Мухамед Ефендија, ο Αποστολικός Νούντσιος Orlando Antonini, ο Υπουργός Θρησκευµάτων τηςΣερβίας Bogoljub Sijakovic, ο πρόεδρος της Εβραϊκής νεολαίας Σερβίας Danijel Bogunović και επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εβραϊκών Κοινοτήτων στη Σερβία ο κ. ACA Singer. ‘
δειτε εδω το σχετικο βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=qh8q79n29VE&feature=player_embedded

δείτε με τι χαρά "ανάβει" πάνω στην πεντάλφα αυτό που του δώσανε ......
Αυτός , ο τωρινός Πατριάρχης Σερβίας , εδίωξε τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΡΤΕΜΙΟ , κατ'επιταγή του ΝΑΤΟ για τα πατριωτικά του κυρήγματα υπέρ του κοσσόβου
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:http://diadim-myfaith.blogspot.com/2010/11/blog-post_20.html

Η Google δείχνει σε όλο τον κόσμο την «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης»!

Γ.Παπανδρέου: "Ντροπή να μην έχουμε τζαμί"! - Προ ημερησίας για τα εθνικά ζητά η Ν.Δ.

"Ντροπή" θεωρεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το γεγονός ότι δεν υπάρχει τζαμί στην Αττική.
«Είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική, να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο χώρο. Γι’ αυτό, πολύ γρήγορα, προχωρήσαμε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στο να γίνει αυτό. Είναι δικαίωμα. Και προσωρινά, θα υπάρξει χώρος για τη λατρεία των μουσουλμάνων» προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, σχετικά με την «κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων στην Αθήνα κλπ.».
«Είναι ντροπή, γιατί η έλλειψη λατρευτικών χώρων οδηγεί σε ημι-παράνομους χώρους ή να βγαίνουν οι πιστοί στα πάρκα και να φαίνεται ως εξέγερση ή διαμαρτυρία, αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα φυσιολογικό γεγονός. Είναι ανάγκη για ευνομία σ' αυτόν το τομέα. Δεν αφορά μόνο τους αλλοδαπούς, που έρχονται στη χώρα και εγκαθίστανται, αλλά και τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, μέρος της οποίας είναι στην Αθήνα και ζει και δουλεύει» σχολίασε εκ νέου ο κ. Παπανδρέου.
ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΗ:
Ετσι είναι αδέλφια μου , όσοι είμαστε ΓΗΓΕΝΕΙΣ ,έχουμε ακούσει και για το τάμα του ΕΘΝΟΥΣ!
Απο τους "υπόλοιπους" τί να περιμένει κανείς;
EMEIΣ ΦΤΑΙΜΕ.......ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!

ΠΗΓΗ: DEFENCENET