Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.......ΑΠΙΘΑΝΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ....!
http://www.youtube.com/watch?v=R4AdQ-5RpKs&feature=related
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ , ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ!
ΤΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΟ ΕΔΩ:
http://www.saint.gr/5309/saint.aspx
Ο μεγάλος αυτός πατέρας της Εκκλησίας ιερούργησε, ως άλλος Απόστολος Παύλος, το Ευαγγέλιο. Αγωνίσθηκε για την αναζωπύρωση της ιεραποστολικής συνειδήσεως, που περιφρουρεί την πνευματική ανεξαρτησία και αυτονομία των ορθοδόξων λαών από εισαγωγές εθίμων ξένων προς την ιδιοσυγκρασία τους, με σκοπό την αλλοίωση της ταυτότητος και της πνευματικής τους ζωής. Διότι γνώριζε ότι ο μέγιστος εχθρός ενός λαού είναι η απώλεια της αυτοσυνειδησίας του, η φθορά της πολιτισμικής του ιδιοπροσωπίας και η αλλοίωση του ήθους του.
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ......
ΕΠΑΝΑΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.............
ΠΩ ΠΩ...!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;
http://www.youtube.com/watch?v=_FhZNVBsYK0
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.....
ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ......
http://diadim-myfaith.blogspot.com/2010/11/blog-post_5106.html
"ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ "
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ;
"ΛΕΕΙ.....ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ , ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΥΡΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
http://www.youtube.com/watch?v=n-dyfuN298I
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝhttp://www.youtube.com/watch?v=ju7ZpEeDcOs
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΟΣ BEST SELLER ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ , ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!
ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ(ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ , ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ , ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ!)
ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ  ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ , Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ,
ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ , ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ......
Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤ'ΑΜΦΩ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ:
NHΣTEIA , ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ , .ΠΡΟΣΕΥΧΗ , ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ  , ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ "ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ".
ΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΩΝ "ΠΑΛΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΟΧΩΝ" ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !(ΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΖΩΣΙΜΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΙΜΩΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ)
ΑΥΤΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ".
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ , ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ.....
ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΜΕΙΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ) ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΘΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΕΓΩ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΕΜΕΙΣ"
ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ , ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ...
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ "ΜΑΤΑΙΑΣ ΒΙΩΤΗΣ"
ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ(ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ)
ΚΑΙ
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!
Κ Α Λ Ο Ν   Α Γ Ω Ν Α !

ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.......
ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ , ΔΙΔΑΞΕ , ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣΕ ,  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.........ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ...........
Ξ  Ε  Χ  Α  Σ  Ε  Ι 
http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html