Σελίδες

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010


ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Θέλει να επισκεφθεί το «Τζαμί της νίκης» που έχτισε ο Μωάμεθ σαν μνημείο υπενθύμισης της Αλωσης και ετοιμάζει φιέστα με μειονοτικούς. Σαν ένα ακόμη βήμα στην επιχείρηση επιβολής μειονοτικού ζητήματος στις διμερείς σχέσεις αλλά και προβολής διεθνώς του «βελτιωμένου κλίματος» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις σχεδιάζει την έλευσή του στην Αθήνα ο Τούρκος πρωθυπουργός Τ. Ερντογάν. Η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού γίνεται μετά από πρόσκληση του Γ. Παπανδρέου για να συμμετάσχει στο Συνέδριο για την κλιματική αλλαγή στην Ανατολική Μεσόγειο που πραγματοποιείται στον Αστέρα της Βουλιαγμένης την Παρασκευή, αλλά θα περιλαμβάνει και διμερή συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου, καθώς και «ανεπίσημο» πρόγραμμα το οποίο βάσει των σχεδιασμών της τουρκικής πλευράς θα δημιουργήσει «πονοκεφάλους» στην Αθήνα.

Το Φετιγιέ Τζαμί (Τζαμί της νίκης) κοντά στη Ρωμαϊκή Αγορά στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ερντογάν έχει εκφράσει την επιθυμία στη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα να επισκεφθεί το Φετιγιέ Τζαμί κοντά στη Ρωμαϊκή Αγορά, την αποκατάσταση του οποίου είχε ζητήσει από τον Γ. Παπανδρέου την περασμένη άνοιξη. Το Φετιγιέ Τζαμί ή «Τζαμί της νίκης» χτίστηκε από τον Μωάμεθ τον Πορθητή όταν έφθασε στην Αθήνα το 1458 σαν μνημείο υπενθύμισης της Αλωσης της Πόλης το 1453.
Ο κ. Ερντογάν, εκφραστής της νεοοθωμανικής αντίληψης που κυριαρχεί στην Τουρκία, επιθυμεί για λόγους όχι μόνο συμβολικούς να εμφανίσει ως αποτέλεσμα της δικής του πίεσης την αποκατάσταση του μνημείου και συγχρόνως να επιχειρήσει να εκθέσει την Ελλάδα για την υποτιθέμενη έλλειψη σεβασμού στη θρησκευτική ελευθερία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Ερντογάν συνδέει την αποκατάσταση του παλιού τζαμιού με την απουσία συγκεκριμένου επίσημου χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να νομιμοποιήσει το αίτημα για ανέγερση μεγάλου τζαμιού στο κέντρο της πρωτεύουσας. Παράλληλα ο κ. Ερντογάν εμφανίζεται ως ο προστάτης όλων των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ανήκουν σε άλλο «δόγμα». Την άνοιξη, όμως, ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι συνδέει το Φετιγιέ Τζαμί με την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης. Ιδιαίτερα προβληματικό όμως αναδεικνύεται το σκέλος εκείνο του «ιδιωτικού» προγράμματος του κ. Ερντογάν που αφορά τις επαφές του με στελέχη της μειονότητας. Λίγες μόνον ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πέριξ του προξενείου κινούμενοι μειονοτικοί παράγοντες επιδιώκουν να έχουν συνάντηση με τον Τούρκο πρωθυπουργό, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα τους προσέφερε σημαντικό εκλογικό όφελος. Η Αθήνα διακριτικά και δια της πλαγίας οδού (με το διάβημα διαμαρτυρίας για τη δραστηριότητα του Τούρκου γενικού προξένου στην Κομοτηνή Μ. Σαρνίτς) έστειλε το μήνυμα ότι δεν επιθυμεί τέτοιες κινήσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν και να θεωρηθούν ως παρέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις.
Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν σε Ξάνθη και Κομοτηνή κατέρχονται «ανεξάρτητοι» μειονοτικοί συνδυασμοί και στον δεύτερο γύρο τόσο σε επίπεδο περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης όσο και σε επίπεδο δήμων θα είναι καθοριστική η στάση της μειονότητας για το εάν ο χάρτης θα βαφτεί μπλε ή πράσινος.
Ακόμη κι αν επιλεγεί τελικά να συναντηθούν με τον κ. Ερντογάν οι δύο βουλευτές και ο ψευδομουφτής, και πάλι δημιουργείται πρόβλημα καθώς τουλάχιστον οι δύο εξ αυτών (σ.σ. γιατί ο βουλευτής Κομοτηνής κ. Α. Χατζηοσμάν έχει κρατήσει πιο αποστασιοποιημένη στάση) είναι ενεργά εμπλεκόμενοι στα «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Ματαντζί έχει πρωτοστατήσει στη συγκρότηση του «ανεξάρτητου» ψηφοδελτίου για τον Δήμο Ξάνθης (και ασχέτως εάν πληγεί και το αντίπαλο γαλάζιο ψηφοδέλτιο), στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει βαρύ κλίμα τόσο γιατί ο κ. Ματαντζί απροκάλυπτα στέκεται δίπλα στα ακραία στελέχη της μειονότητας αλλά και γιατί όλο και περισσότερο αυτονομείται. Ο ίδιος ο κ. Ματαντζί είχε προκαλέσει προ μερικών εβδομάδων την έντονη και οργισμένη αντίδραση της υπουργού Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου όταν σε σύσκεψη που έγινε για τη μειονοτική εκπαίδευση ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε παρατηρήσει ότι, σε αντιδιαστολή με την κυβέρνηση, «μόνον όταν ζητούν κάτι από τον κ. Ερντογάν γίνεται αμέσως...».

elliniki-stratigiki

Έλληνα, μην αφήσεις να σε σφραγίσουν...
«Εγώ την ψυχή μου δεν την πουλάω», μου τόνισε φωναχτά ένα αγαπημένο μου ανθρώπινο πλάσμα, με αφορμή και αιτία το επικείμενο ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δια της περιβόητης (βιομετρικής) «κάρτας του πολίτη». Συζήτησα επί μακρόν, καθώς ανέκαθεν έχω το… μειονέκτημα να ψάχνω και να ψάχνομαι επί παντός θέματος, επί παντός του επιστητού, όπως λέγαμε εμείς οι παλαιότεροι! Χωρίς περιστροφές, λοιπόν, κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα με αυτό του Φίλου: Μας σφραγίζουν, αγαπητοί μου Αναγνώστες. Κανονικά και με τον νόμο. Μας παίρνουν αντί ενός πινακίου φακής την ΨΥΧΗ ΜΑΣ!.. Αυτά που θα συμβούν με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ανήκουν στα κελεύσματα και τους στόχους της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Αυτό είναι το περιβόητο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ δια του οποίου η Ανθρωπότης θα καταστεί υποχείριο του Θηρίου, όπως αναγράφεται στην Αποκάλυψη. Πρόκειται για τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ της ζωής και της ψυχικής οντότητας ενός εκάστου εξ ημών και υμών. Μας καθιστούν έτσι πειθήνια όργανά τους σε κάθε πράξη και σκέψη μας. Αυτή είναι η πεμπτουσία του από πάσης απόψεως απαράδεκτου κυβερνητικού συμβιβασμού με την «φιλοσοφία» του Διεθνούς Σιωνισμού. Και για όνομα του Θεού, κάθε Ελληνας, κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός, ας αντιληφθεί κι ας αντιδράσει στο προ των θυρών ΧΑΡΑΓΜΑ που μας επεφύλαξε η βρωμερή, νεοεποχίτικη, πρακτική και τακτική και στόχευση των ΗΔΗ υποχειρίων του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ πολιτικών αρχόντων μας. Η μεθόδευση επί τούτου υπήρξε, ομολογουμένως, ναι μεν άκρως ΔΟΛΙΑ αλλά και μαθηματικά, οργανωμένη: Κατ’ αρχήν θα τους χρεώσουμε στο έπακρο, θα τους καταστήσουμε απέλπιδες και δυστυχείς, (είπαν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) και στην συνέχεια, αφού τους πετάξουμε ένα ξεροκόματο και μια – ΦΡΟΥΔΑ οπωσδήποτε – ελπίδα για το μέλλον θα τους καταστήσουμε υποχείριά μας.


Προσοχή: Ειδικά τους Ελληνες, πρώτα απ’ όλους θέλουν να πλήξουν, οι οποίοι με την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, από αρχαιοτάτων χρόνων, φιλοσοφία τους και εν συνεχεία με την πίστη τους στην Ορθοδοξία, έχουν καταστεί οι πλέον επικίνδυνοι εχθροί της δικής τους υλιστικής και δεσποτικής δοξασίας.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΥΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ , ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗΜΑΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ!
http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php